Actualitat

10 gen 2021

SUBVENCIONS EXCEPCIONALS DE DIPUTACIO DE TARRAGONA

Aprovació definitiva de les subvencions excepcionals de la Diputació de Tarragona
 

10 nov 2020

SUBVENCIONS DE SUPORT AL COMERÇ I SERVEIS DE PROXIMITAT AFECTATS PER LA COVID-19

Per tal de donar suport a les empreses del nostre municipi, afectades per les restriccions provocades per la crisi sanitària de la COVID-19, l'Ajuntament de La Morera de Montsant ha convocat aquesta subvenció. 

03 nov 2020

SUBVENCIONS EN MATÈRIA DE LA SALUT PÚBLICA AMB MOTIU DE LA COVID19

Arrel de la crisi de la COVID19, la Diputació de Tarragona va publicar uns ajuts, a favor dels Ajuntaments, per tal de fer front a les despeses ocasionades arrel d'aquesta crisi, no subsanables amb altres línies de subvencions.

 

02 nov 2020

APROVACIÓ D'UNA NOVA SUBVENCIÓ DE DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

El passat dia 27 d'octubre Diputació de Tarragona, aprovava en Junta de Govern, la subvenció per l'any 2020 i les planificacions quadriennals presentades de la quadrienal PAM 2020-2023.

22 oct 2020
http://ec.europa.eu/agriculture/index_es.htm

ADEQUACIÓ DE CAMINS MUNICIPALS

Manteniment dels dos Itineraris saludables (senders locals) de La Morera de Montsant i Arranjament a la tanca del Pla del Torro

06 ago 2020

Equipaments municipals

Degut al risc de contagi per la pandèmia del Covid 19 i la normativa establerta pel PROCICAT, l'Ajuntamemt ha decidit no cedir l'ús dels equipaments municipals a particulars, empreses i entitats, per la realització d'activitats, fins a nou avís. 

Licitació de les obres "Reparació de les cobertes del local social de Scala Dei"

L'Ajuntament hem de contractar l'obra "Reparació de les cobertes del local social de Scala Dei". 

09 jun 2020

CONVOCATORIA PISCINA 2020

Bases per la convocatòria dels responsables de la piscina de La Morera de Montsant per l'any 2020.
 

12 mai 2020

CONCESSIÓ DE LES SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIO DE TARRAGONA PENDENTS DE L'ANY 2019

Durant l'any 2019, l'Ajuntament ha sol·licitat, com cada any, a la Diputació de Tarragona, diverses subvencions, tant de Cultura, com de Medi Ambient, com de col·laboració en general amb l'Ajuntament. Ens en quedaven pendents de confirmar unes quantes.

15 nov 2019
enllumenat públic

Substitució de les làmpades de l’enllumenat públic al municipi de La Morera de Montsant

Durant el període de setembre a novembre, l’ajuntament de La Morera de Montsant ha procedit a la substitució de les làmpades de l’enllumenat públic per unes de millor rendiment energètic. S’han col·locat làmpades leds de llum ambre amb un sistema d’auto-regulació que fa que la meitat del temps treballin en reducció de potència, representant el canvi de 96 làmpades al nucli de La Morera i 50 al nucli d’ Scala Dei.
Aquesta actuació està vinculada a:

  • El Pla d’Acció d’Energia Sostenible (PAES) que l’ajuntament va aprovar el juliol del 2016. Aquesta  mesura comporta un important estalvi energètic.
  • El Certificat de zona tranquil·la i amb cel nocturn de qualitat que el municipi va obtenir l’octubre del 2018.  Amb les noves làmpades millorem la protecció del medi nocturn.
 

02 nov 2019

Tast de Tardor a Scala Dei

Com ja sabeu, s’apropa la data de la Festa del Vin Blanc 2019. Esperem que enguany pugueu celebrar amb nosaltres el final de la verema en un lloc tan emblemàtic com Scala Dei.

Tot seguit us donem més informació sobre aquesta festa.

DATA I LLOC:
Celebrarem aquest “Tast de Tardor” el dissabte 2 de novembre, a la plaça i als carrers de Scala Dei.

HORARI:
L'horari del tast és de 11 a 15h (venda de tiquets de 11 a 14h) i, a més de diferents cellers del municipi, també hi participen productors locals (oli, formatge, pa...).

PROGRAMA MUSICAL:
A part dels tastos de vins i de la degustació dels productes locals, tenim la gran sort de poder comptar amb l'actuació del conjunt musical Balaustre durant el matí, en el marc del Festival de Tardor "Terrer" (https://www.terrer.cat/balaustre/).

Plaça del Priorat, 6 43361 La Morera de Montsant (Tarragona) T. 977.827.112 · F. 977.827.112 info@lamorerademontsant.org · www.lamorerademontsant.org · Avís legal