Benvinguts

Amics i veïns, benvinguts a la vostra web. Aquí trobareu la informació necessària per conèixer l’actualitat i els serveis bàsics del municipi, aprofundir en la descoberta del nostre patrimoni i descobrir tot el que s’hi pot fer, recursos turístics i activitats a l’aire lliure.

 
La tradició, la terra, la cultura del vi, el silenci, la història i el paisatge natural són la nostra principal vàlua. Si encara no ens coneixeu, sereu ben rebuts i establireu lligams que de ben segur us faran tornar.
 
La Morera de Montsant. Foto: Biel Roig.
 

 

Dos pobles, La Morera de Montsant i Scala Dei, representen la nostra gent i dos símbols monumentals, la nostra identitat. La Serra de Montsant, amb la seu i el centre d’interpretació del Parc Natural de Montsant, ens ofereixen moltes opcions de lleure per a tot tipus de públic. I La Cartoixa de Santa Maria de Scala Dei, declarada monument històric de la Generalitat de Catalunya, oberta tot l’any, ens permet descobrir l’origen del Priorat i els vestigis del primer monestir cartoixà de la Península Ibèrica.
 
Per saber-ne més us animem a endinsar-vos en els continguts d’aquesta web. Us desitgem un bon viatge!

La Conreria de Scala Dei. Foto: Biel Roig.

 

 


 

 

Catàleg de tràmits i procediments

En aquest apartat el ciutadà pot accedir a les gestions i tràmits que es poden realitzar des de la carpeta ciutadana amb el nostre ajuntament.

 

08 nov 2021
 

Subvencions excepcionals 2021

 Concessió de les subvencions…

04 mar 2022
 

SUBVENCIONS DIPUTACIO DE TARRAGONA - DIVERSES 2021

Entre l'octubre i el…

04 mar 2022
 

SUBVENCIONS DE DIPUTACIO DE TARRAGONA: PAM 2022

Aprovació de la subvenció…

06 abr 2022
 

SUBVENCIÓ NOMINATIVA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Atès els problemes i…

20 oct 2022
 

Subvencions excepcionals 2022

Concessió de les subvencions…

03 mai 2024
 

Resultats primer exercici plaça auxiliar administratiu/iva

Resultats primer exercici plaça…

Plaça del Priorat, 6 43361 La Morera de Montsant (Tarragona) T. 977.827.112 · F. 977.827.112 aj.morera@altanet.org · www.lamorerademontsant.org · Avís legal