Benvinguts

Amics i veïns, benvinguts a la vostra web. Aquí trobareu la informació necessària per conèixer l’actualitat i els serveis bàsics del municipi, aprofundir en la descoberta del nostre patrimoni i descobrir tot el que s’hi pot fer, recursos turístics i activitats a l’aire lliure.

 
La tradició, la terra, la cultura del vi, el silenci, la història i el paisatge natural són la nostra principal vàlua. Si encara no ens coneixeu, sereu ben rebuts i establireu lligams que de ben segur us faran tornar.
 
La Morera de Montsant. Foto: Biel Roig.
 

 

Dos pobles, La Morera de Montsant i Scala Dei, representen la nostra gent i dos símbols monumentals, la nostra identitat. La Serra de Montsant, amb la seu i el centre d’interpretació del Parc Natural de Montsant, ens ofereixen moltes opcions de lleure per a tot tipus de públic. I La Cartoixa de Santa Maria de Scala Dei, declarada monument històric de la Generalitat de Catalunya, oberta tot l’any, ens permet descobrir l’origen del Priorat i els vestigis del primer monestir cartoixà de la Península Ibèrica.
 
Per saber-ne més us animem a endinsar-vos en els continguts d’aquesta web. Us desitgem un bon viatge!

La Conreria de Scala Dei. Foto: Biel Roig.

 

 


 

 

Catàleg de tràmits i procediments

En aquest apartat el ciutadà pot accedir a les gestions i tràmits que es poden realitzar des de la carpeta ciutadana amb el nostre ajuntament.

 

Plaça del Priorat, 6 43361 La Morera de Montsant (Tarragona) T. 977.827.112 · F. 977.827.112 aj.morera@altanet.org · www.lamorerademontsant.org · Avís legal