Benvinguts

Amics i veïns, benvinguts a la vostra web. Aquí trobareu la informació necessària per conèixer l’actualitat i els serveis bàsics del municipi, aprofundir en la descoberta del nostre patrimoni i descobrir tot el que s’hi pot fer, recursos turístics i activitats a l’aire lliure.

 
La tradició, la terra, la cultura del vi, el silenci, la història i el paisatge natural són la nostra principal vàlua. Si encara no ens coneixeu, sereu ben rebuts i establireu lligams que de ben segur us faran tornar.
 
La Morera de Montsant. Foto: Biel Roig.
 

 

Dos pobles, La Morera de Montsant i Scala Dei, representen la nostra gent i dos símbols monumentals, la nostra identitat. La Serra de Montsant, amb la seu i el centre d’interpretació del Parc Natural de Montsant, ens ofereixen moltes opcions de lleure per a tot tipus de públic. I La Cartoixa de Santa Maria de Scala Dei, declarada monument històric de la Generalitat de Catalunya, oberta tot l’any, ens permet descobrir l’origen del Priorat i els vestigis del primer monestir cartoixà de la Península Ibèrica.
 
Per saber-ne més us animem a endinsar-vos en els continguts d’aquesta web. Us desitgem un bon viatge!

La Conreria de Scala Dei. Foto: Biel Roig.

 

10 gen 2021
 

APROVACIÓ D'UNA NOVA SUBVENCIÓ DE DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Aprovació de la subvenció…

08 nov 2021
 

Subvencions excepcionals 2021

 Concessió de les subvencions…

26 nov 2021
 

SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE TARRAGONA: PAM 2021

El 23 de març…

Plaça del Priorat, 6 43361 La Morera de Montsant (Tarragona) T. 977.827.112 · F. 977.827.112 info@lamorerademontsant.org · www.lamorerademontsant.org · Avís legal